Kategorija: Novosti
Datum objave: 17. 04. 2018.

Zdravlje je naše najveće bogatstvo

Zdravlje je osnova kvalitetnog života. Nemački filozof Arthur Schopenhauer izjavio je 1800: "Zdravlje nije sve, ali bez zdravlja, sve je ništa". Ipak, za razliku od mirnog, gotovo prirodnog života 19. veka, danas se moramo suočiti s posledicama zagađenja okoline, povećane poljoprivredne proizvodnje zbog naglog povećanja populacije i užurbanog načina života koji negativno utiču na naše zdravlje. U ubrzanom ritmu današnjice, nemamo dovoljno vremena za obroke, odmor ili opuštanje. Stres i nepravilna ishrana crpe naše telesne rezerve, što može rezultovati narušavanjem našeg zdravlja.

Zdravlje je, međutim, dugoročno ulaganje pa se o svom telesnom i duševnom zdravlju moramo brinuti u svakoj dobi i svim fazama života! To je od najveće važnosti za prevenciju, koja uključuje zdrav način života, kvalitetnu ishranu i telesnu aktivnost kao i ostale faktore očuvanja zdravlja.

To podupiremo svojim opsežnim asortimanom dodataka ishrani. Više od 3000 iskusnih i vrsnih stručnjaka širom sveta neumorno radi na razvoju naših proizvoda na osnovu najnovijih medicinskih saznanja, uz primenu dobro poznatih i proverenih biljaka iz tradicionalne medicine. U proizvodnji naših proizvoda nastojimo koristiti prirodne sirovine gde god je to tehnološki moguće. Naši stručnjaci se brinu za kontrolu kvalitete tokom čitavog procesa proizvodnje sve do isporuke krajnjem kupcu.

Kvalitetna ishrana, odgovarajuća medicinska nega i testovi probira zahtevaju i adekvatne financijske resurse. CaliVita i tu može pomoći, jer osim visokokvalitetnih dodataka ishrani osiguravamo i financijsku sigurnost onima koji su spremni na kvalitetan život. Kroz mogućnost nezavisnog poslovanja, svojim članovima pružamo zdrav život bez stresa u kojem mogu ostvariti svoj puni potencijal.

  Novosti i akcije - Sve