USLOVI PRODAJE
Ovi uslovi prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) proizvoda ponuđenih u web podavnici cali-vitamini.rs (u daljnjem tekstu «robe») je MULTIVITAMINI, firma za posredovanje, trgovinu i usluge, a Kupac robe je posetitelj internet kataloga koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular porudžbine i pošalje ga Prodavatelju


NARUČIVANJE
Roba se naručuje elektronskim obrascem i telefonskim putem. Kupac mora ispuniti Profil s osnovnim podacima za naplatu i dostavu željenih proizvoda s toga će elektronskom poštom biti obavešten o izvršenoj porudžbi.
Po odabiru proizvoda možete kliknuti na njegove detalje i saznate sve o njemu i bolje ga pogledati, a želite li ga kupiti, samo kliknete na korpu i on će se odmah naći u njoj. U korpi možete birati količine, kao i odustati od kupovine. U svakom trenutku vaša vam je korpa vidljiva i dostupna s toga možete mirno nastaviti pregledavati naš izlog. Po završetku shoppinga, vratite se na korpu i odaberite završi porudžbinu. Obaveštenje o uspešno izvršenoj kupovini stiže vam na e-mail adresu.


PLAĆANJE
Plaćanje je moguće izvršiti na sledeće načine:

1. Uplatnica - Virman - Internet bankarstvo
Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju email adresu dobiti ćete potvrdu porudžbine sa svim podacima potrebnim za uplatu. Uplatu zatim možete izvršiti korišćenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - preko banke, pošte, ili sl. Po zaprimljenoj uplati poslati ćemo vam naručene artikle.

2. Pouzećem
Plaćanje se obavlja prilikom preuzimanja robe, a plaća se dostavljaču.


KOMUNIKACIJA
Na korisnikovu e-mail adresu automatski se šalju različite poruke nakon obavljenih aktivnosti (potvrda o registraciji, potvrda porudžbine, obaveštenje o isporuci ili otkazivanju, otkazivanju transakcije). Dužnost je korisnika dati ispravne podatke o važećoj e-mail adresi. Iako je sistem online naručivanja potpuno automatizovan, iza svega stoje ljudi koji su Vam stalno na usluzi. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica slobodno nas kontaktirajte ispunjavanjem kontakt forme (link savetovalište) u bilo koje doba. Ne postoje troškovi sredstava daljinske komunikacije.

  Uslovi - Sve