USLOVI PRODAJE
Ovi uslovi prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) proizvoda ponuđenih u web podavnici cali-vitamini.rs (u daljnjem tekstu «robe») je MULTIVITAMINI, firma za posredovanje, trgovinu i usluge, a Kupac robe je posetitelj internet kataloga koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular porudžbine i pošalje ga Prodavatelju


NARUČIVANJE
Roba se naručuje elektronskim obrascem i telefonskim putem. Kupac mora ispuniti Profil s osnovnim podacima za naplatu i dostavu željenih proizvoda s toga će elektronskom poštom biti obavešten o izvršenoj porudžbi.
Po odabiru proizvoda možete kliknuti na njegove detalje i saznate sve o njemu i bolje ga pogledati, a želite li ga kupiti, samo kliknete na korpu i on će se odmah naći u njoj. U korpi možete birati količine, kao i odustati od kupovine. U svakom trenutku vaša vam je korpa vidljiva i dostupna s toga možete mirno nastaviti pregledavati naš izlog. Po završetku shoppinga, vratite se na korpu i odaberite završi porudžbinu. Obaveštenje o uspešno izvršenoj kupovini stiže vam na e-mail adresu.


PLAĆANJE
Plaćanje je moguće izvršiti na sledeći način:

1. Pouzećem
Plaćanje se obavlja prilikom preuzimanja robe, a plaća se dostavljaču.


KOMUNIKACIJA
Na korisnikovu e-mail adresu automatski se šalju različite poruke nakon obavljenih aktivnosti (potvrda o registraciji, potvrda porudžbine, obaveštenje o isporuci ili otkazivanju, otkazivanju transakcije). Dužnost je korisnika dati ispravne podatke o važećoj e-mail adresi. Iako je sistem online naručivanja potpuno automatizovan, iza svega stoje ljudi koji su Vam stalno na usluzi. U slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica slobodno nas kontaktirajte ispunjavanjem kontakt forme (link savetovalište) u bilo koje doba. Ne postoje troškovi sredstava daljinske komunikacije.

  Uslovi - Sve