Kategorija: Novosti
Datum objave: 15. 02. 2018.

Okrenite se organiskim proizvodima

Okrenite se organskim proizvodima

Cela godina je pred nama, prilika je to za novi početak. Mnogi donose novogodišnje odluke prema kojima onda pokušavaju oblikovati svoje navike. Prilikom određivanja ciljeva imajte u vidu vlastita ograničenja i nemojte pokušavati biti nešto što niste. Postavite si realna očekivanja. Na primer, ako imate 30 kilograma viška, ne pokušavajte ih izgubiti u roku od 3 meseca ili ako se ujutro teško budite, nemojte planirati jutarnje vežbanje.

Ako je jedna od novogodišnjih odluka i zdravija ishrana, budite otvoreni prema novim sastojcima i ukusima ali nemojte na silu jesti hranu koja vam je i dalje, nakon više pokušaja, zaista odbojna. Kao deo zdravije ishrane, dobro je jesti manje količine, ali zato kvalitetnije hrane i u ishranu uvesti više organskih proizvoda. Pri tome, organski proizvodi imaju veći sadržaj vitamina i minerala jer se beru tek kad sazreju.

CaliVitin način razmišljanja podrazumeva ne samo ljudsko zdravlje, već i zaštitu okolinei održivost, stoga u sve većem broju proizvoda koristimo organske sastojke. Ako želite jesti zdravije i koristiti više organskih proizvoda pogledajte koji od naših proizvoda sadrže organske sastojke.

C1000 Plus sadrži velike doze C vitamina i šipak iz organskog uzgoja koji pomaže njegovu apsorpciju. Liquid C s bioflavonioidima i šipkom zaslađen je organskim nektarom američke agave.

Popularan zimski proizvod Samburex (dostupan u globalnoj mreži) uz ekstrakt crne bazge sadrži i ehinaceu i kozlinac iz organskog uzgoja, dok Beauty Formula sadrži organski ekstrakt koprive.

Kad je kozmetika u pitanju, moramo napomenuti da zbog svoje taštine ne bismo smeli uništavati okolinu. Organska linija kozmetike OrganiCare sadrži proizvode s visokim delom organskih sastojaka kako bi nega tela, kose i zuba bila nežna kako za vaše zdravlje tako i za okolinu.

Aloja, ekstrakt kadulje i eterično ulje limuna u OrganiCare pastama za zube bela glina i aloe vera dolaze iz organskog uzgoja, kao i ekstrakt aloe, ulja i biljni ekstrakti u OrganiCare gelu za tuširanjelosionu za telošamponu i regeneratoru za kosu. Osim toga, i OrganiCare Rescue Gel koji se koristi kao gel za prvu pomoć i leti i zimi takođe sadrži kadulju iz organskog uzgoja.

I dva nova proizvoda iz Organicare linije odlikuju aktivni sastojci s organskim certifikatom. OrganiCare anti-ageing bogata hidratantna krema s hijaluronskom kiselinom namenjena je da neguje zrelu kožu, a sadrži čak 99% prirodnih sastojaka, od kojih su aloe vera, maslinovo i bademovo ulje, karite (shea) maslac i ulje jojobe iz organskog uzgoja. Pri tome, 95% biljnih sastojaka u dezodoransu OrganiCare deo roll-on dolazi iz organskog uzgoja.
 
Noni je već godinama jedan od najtraženijih i najomiljenijih proizvoda u našoj mreži. Pre nekoliko godina, uz Polinezijski noni, svojim smo članovima koji preferiraju organske proizvode ponudili i Organski noni, koji ne samo da sadrži noni iz organskog uzgoja, već je i njegova aroma obogaćena prirodnom aromom maline iz organskog uzgoja

  Novosti i akcije - Sve