Dodatna zarada - bez obveza, rizika i financijskih ulaganja!

Postavši članom CaliVite, otvaraju vam se dodatne mogućnosti zarade. Naglašavamo da se radi o mogućnosti bez obaveza, bez rizika i bez potrebe za bilo kakvim financijskim ulaganjem. Povećavanjem broja ljudi koji koriste naše proizvode, ostvarujete mogućnost zarade u skladu s financijskim propisima Republike Srbije.

Preporukom do dodatne zarade

Preporuka je osnova naše promocije i vaša mogućnost dodatne zarade. Razmislite samo, koliko ste puta nekome preporučili određenu uslugu ili proizvod, a da li ste za to bili nagrađeni? Deleći pozitivna iskustva s drugima i upoznajući ih s proizvodima, automatski činimo svoje prve, ponekad i nesvesne, reklamne korake, koje CaliVita nagrađuje.

Prilika za samozaposlenje

Proizvodnja, promocija i distribucija dodataka prehrani predstavlja dinamičnu razvojnu granu svetske privrede s ukupnom godišnjom prodajom većom od 50 milijardi dolara i tendencijom daljnjeg rasta. 

Značaj poslovne mogućnosti CaliVita International tim je veća što današnje tržište rada sve više karakteriše problem nezaposlenosti, konstantna potreba za prilagođavanjem, učenjem i napredovanjem tokom radnog veka.

Ova korisna i profitabilna delatnost omogućuje zaposlenima i penzionerima dodatni izvor prihoda, a nezaposlenima ili studentima osnovni izvor prihoda. Istovremeno, visina zarade nije ograničena i ovisi isključivo o radu svakog pojedinca, strukturi i produktivnosti Mreže, odnosno o ispunjavanju zacrtanih ciljeva unutar marketinškog sistema CaliVita® International.

 

Naš poslovni uspeh zasniva se na preporukama naših kvalitetnih proizvoda.Svesni smo da je reklama od usta do usta najbolja reklama, ali i reklama koju valja znati zaslužiti! Stoga, ne ustručavamo se reći - preporučite nas!

 

CaliVita sistem nagrađivanja

CaliVita® International omogućava svakome da bez rizika i financijskih ulaganja ostvari dodatni prihod u skladu s financijskim propisima Republike Srbije. Prvom kupovinom dobivate svoj jedinstveni lični članski broj, a proizvode kupujete uz minimalno 30% popusta, uz mogućnost ostvarivanja i drugih dodatnih popusta. Registrujući na isti način druge, vi postajete njihov Sponzor. Više tako registrovanih osoba čine vašu Grupu (Mrežu). 

Cilj Sponzora je imati što veću i produktivniju mrežu kako bi ostvario dodatnu zaradu. Produktivnost Mreže ogleda se u kupovini Grupe, tj. u bonusnim i komercijalnim bodovima koje nose naši proizvodi. Na osnovu ukupne kupovine, na mesečnom nivou, sistem izračunava honorare koji se isplaćuju unutar Grupe, ovisno o tome koliko je ko unutar nje bio uspešan. Isplate se vrše na vaš žiro račun, s već podmirenim obavezama (porezi, prirezi, doprinosi).Važno je znati da vi niste primorani sami izračunavati honorare, voditi knjigovodstvo ili brinuti o bilo kakvoj drugoj papirologiji - sistem CaliVite sve to radi za vas!

Takođe, dobro je znati da naš globalni sistem omogućava kupovinu proizvoda i registraciju novih članova i u drugim državama u kojima deluje CaliVita® International. 

CaliVita® International redovno organizuje različite edukativne programe i aktivnosti s tim potiče druženje i stručnu obuku, kao neizostavne delove kvalitetnog i zdravog življenja. U tom je poslu značajan doprinos lekara i nutricionista kao i drugih stručnjaka koji su deo našeg tima.

Firma redovno organizuje i nagradna putovanja za svoje najuspešnije članove na nekom od svetskih egzotičnih odredišta.

 

Više o pojedinostima nagrađivanja i za sva ostala pitanja i nejasnoće slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme.