Kategorija: Novosti
Datum objave: 20. 03. 2020.

Obaveštenje povodom COVID-19

Poštovani članovi,

Trenutna pandemija i propisi koji se na nju odnose, utiču ne samo na našu svakodnevicu, već i na funkcionisanje kompanije. Da bismo mogli da vas što brže opslužimo, imajte na umu sledeće:

Iako u svim prodavnicama, skladištima kao i među zaposlenima primenjujemo stroge higijenske mere i protokol, savetujemo da ne uspostavljate fizički kontakt. Preporučujemo da proizvode naručite isključivo preko web-shopa. Naše stručno osoblje će obraditi vašu narudžbinu u najkraćem mogućem roku.

Pored toga, isporuka proizvoda je dostupna i funkcioniše kao i obično. Naš cilj je da ovaj proces ostane nesmetan, iako trenutna pandemija i faktori nad kojima nemamo kontrolu mogu uzrokovati ograničenu dostupnost određenih proizvoda. Ako se to dogodi, mi ćemo se time pozabaviti na što efikasniji način.

Za bilo kakva ažuriranja i vesti u vezi sa trenutnom situacijom, pratite Fejsbuk stranicu, biltene kao i web stranicu.

Želimo da vas ohrabrimo da vodite računa o svom zdravlju, zaštiti svoj imuni sistem zdravom ishranom, odgovarajućom suplementacijuom, vežbanjem i preporučenim higijenskim pravilima. Pazite na sebe i svoju porodicu i vodite računa jedni o drugima!

Sa poštovanjem,

Tim CaliVita

  Novosti i akcije - Sve