Kategorija: Novosti
Datum objave: 09. 09. 2016.

Letnji kamp

Letnji Kamp je manifestacija CaliVite Int. koja se održava preko 10 godina

Business on the beach

Svake godine, organizuje se Međunarodni Letnji Kamp CaliVite Int. gde ćete pored odmora, opuštanja i uživanja u raznovrsnoj zabavi imati i mogućnost da naučite nešto novo i da razmenite iskustva sa drugim učesnicima.

Letnji Kamp je manifestacija CaliVite Int. koja se održava preko 10 godina i važi za najzabavniju od svih manifestacija, a jasno je i zašto. Teško je odoleti magičnoj Mediteranskoj obali i opuštenoj atmosferi, naročito kad se uz to doda i dobro raspoloženje, društvo željno zabave, sa ljudima kojima je svaki minut tamo proveden od velikog značaja!

Pored odmora i zabave možete učestvovati u interaktivnim edukativnim igrama, radionicama, ili se posavetovati sa najuspešnijim Menadžerima , koji će sa Vama podeliti svoje dragoceno iskustvo, dati Vam korisna sredstva rada i usmeriti Vas kako da postignete dugoročan uspeh. Naravno tu su i zabave na plaži ili bazenu, odbojka na pesku, maštovite kreacije u pesku, razna druga takmičenja team-building tipa , i još mnogo zabave, zabave, i još zabave!

Nakon ukusne i zdrave mediteranske večere, na scenu stupaju DJ ili svirka uživo,uz koje ćete se sigurno odlično zabaviti i plesati kasno u noć. Uz sve to ponudili smo Vam i jednodnevnu ekskurziju brodom do Venecije ili posetu prelepim nacionalnim parkovima u Sloveniji i/ili Hrvatskoj. 

  Novosti i akcije - Sve